Sprok

De blinde woede van een dronkaard of het traagklamme ritme van de tropen…

Hectische romantiek uit Bollywood of het traantje van een zigeunerkind...

Opgejaagd verlangen van een vluchtend volk of schrijnend Perzisch liefdesverdriet...

 

Als je het niet meegemaakt hebt is het moeilijk te begrijpen.  Maar de muziek van Sprok kan het je wel laten ervaren.

 

Dansbare weltschmerz uit Ravenstein en Nijmegen. Gespeeld door hout, koper, accordeon en slagwerk.

 

Verrassend, zinnenprikkelend en oorstrelend.

www.sprok.eu

Sprok.jpg

Kerelz

Jeroen Princen

Kerelz

..is een band, die bestaat uit 6 aardige kerelz
..speelt bekende Nederlandse en Engelse popclassics
..maakt er een gezellige boel van
..moedigt je aan om lekker mee te zingen en te swingen
..herbergt zeker 150 jaar muziekervaring

Kerelz sluit Bostival 2022 af. Lekker samen borrelen en zingen en dansen!

 

www.kerelz.nl

Kerelz in actie.jpg
Jeroen Princen 2020.jpeg

Jeroen Princen bouwt als zanger van “Vanavond niet, Schat!” al jarenlang feestjes in binnen- en buitenland. Daarnaast zingt hij solo op allerlei evenementen en proeft hij van alle stijlen om zichzelf maar zo breed mogelijk te ontwikkelen.

Intussen kennen veel mensen hem ook van talloze solo optredens, zichzelf begeleidend op gitaar.

Bostival heeft Jeroen geboekt om vooral te doen wat hij zelf leuk vindt, één op één in contact met het publiek, puur akoestisch zonder enige franje, lekker inspelen op wat er gebeurt en vrij bewegend in de ruimte.

Samengevat: liedje zingen en een bietje ouwehoeren met iedereen.

Jeroen Princen

Slagwerkgroep Loco

Met veel plezier trommelen deze mannen in de traditie van de Royal Drummers of Burundi, maar dan wel op Westerse trommels. Net als hun professionele voorbeelden, Slagerij van Kampen en Les Tambours du Bronx.

Het repertoire bestaat dus uit een mix van eigen nummers en nummers van hun voorbeelden. Als zij het publiek kunnen verleiden om met hen mee te doen, zijn ze helemaal in hun element. Ruim 25 jaar bestaat Loco al en vaak waren ze samen te vinden op straattheaterfestivals. Dus ze hebben er heel veel zin in, Bosfestival lijkt helemaal geknipt voor Loco Bio!

Meer info: slagwerk Loco

Loco 3.png

Snapshots!

Snapshots07x.jpg

Snapshots! is een gezelschap uit de omgeving van
’s-Hertogenbosch/Oss, dat de nadruk legt op akoestisch musiceren in combinatie met meerstemmige zang. Snapshots! kiest voor bekende en minder bekende nummers uit verschillende decennia, variërend van Elvis Presley tot Adele, van Ramses Shaffy tot Alanis Morrisette en van Don McLean tot Acda & De Munnik. Snaphots! bestaat uit ervaren muzikanten, die hun sporen verdiend hebben in bands/gezelschappen als DWARS, Zout, SkipMondays, Street!, Musical Intermezzo, The Unapplied en Le Pantalon du Bois. Snapshots! bestaat uit Hilde van der Geld (zang), Marieke van der Plas (zang), Joost van Berkel (zang), Erik Pennings (toetsen/zang), Jack de Graauw (gitaar), Brenda van de Kamp (contrabas) en Jan van Nuland (percussie).

Vividly Frank

Vividly Frank is begonnen met composities van toetsenist/zanger Frank van der Burgt. Het album “With the Rain” was het gevolg en is tot stand gekomen met behulp van ervaren studiomuzikanten (zoals Lex Bolderdijk). Daarnaast is het album gemasterd door Ted Jensen (die dat ook deed voor o.a. Billy Joel, Muse, The Eagles). Frank heeft naast alle toetsen- en zangpartijen ook het mixen van het album voor zijn rekening genomen.  Gedurende het proces is Lennox Gerritse betrokken geraakt. Naast het inspelen van de baspartijen op het album, fungeerde hij tevens als “sidekick” van Frank.

 

Vervolgens heeft Frank met bevriende muzikanten de liveband van Vividly Frank samengesteld: 

Stephan Dollevoet - gitaar

Lennox Gerritse - Bass / zang

Edward van Amelsfoort - Drums

Paul Heijmann - Sax

Simone Slegers  - Zang

Vividly Frank.jpg

Hoessenbosche Boys

Jos, Wynand & Adrie staan klaar voor een dynamisch stukje muziek en cabaret. Instrumenten zijn voorradig, dus doe vooral mee. Schud het schroom van je af en doe eens gek. Gegarandeerd schik! 

Hoessenbosse Boys.jpg

Wij zijn Mellow. Een zestal welgevormde, gezellige en enthousiaste dames die in wisselende formatie optreden bij verschillende Hoessenbosch evenementen. Een breed repertoire komt voorbij. Van Hollandse cabaretnummers tot Amerikaanse pophits, van nederpop tot evergreens. Maar net wat we  leuk vinden of bij het evenement past. Dat doen we altijd met veel plezier en gaan we ook op Bostival weer doen!

Mellow 1.jpeg

Mellow